Køb af bolig, om det så er villa, sommerhus eller ejerlejlighed, er typisk en af de største investeringer du laver i livet. Derfor er det en god ide at lade fornuften råde, og ikke lade følelserne tage over når beslutningen skal tages. Det er vigtigt at man er grundig omkring boligkøbet og at man sætter sig ind i detaljerne omkring boligen og alle de processer der følger med i forbindelse med køb af bolig. At forstå alle regler og processer der indgår i et boligkøbsforløb, kan være svært og uoverskueligt, hvorfor det giver rigtig god mening at få hjælp og rådgivning ved boligkøb af en professionel køberrådgiver, der kan tilbyde uvildig Køberrådgivning, og som kan sikre at du tager beslutningen på et oplyst grundlag.

 

En køberrådgiver, også kaldet købers mægler, er boligkøberens højre hånd og rådgiver, på samme måde som ejendomsmægleren er sælgers rådgiver. Få tænker over at ejendomsmægleren udelukkende er  sælgers mand,  der har fokus på at give sælger så mange fordele som muligt i handlen. Køberrådgiveren trækker den anden vej, og vil hjælpe til at gøre handlen og vilkårene optimale for dig som boligkøber. En køberrådgiver har til opgave at sikre at boligkøberen får den bedst mulige bolig til den bedst mulige pris, samt håndtere alle de praktiske- og juridiske processer der indgår i forbindelse med et huskøb. Med en professionel køberrådgiver, får du som boligkøber en garanti for at du ikke overser små detaljer, der kan blive dyre i den sidste ende.

 

Hos Boligrådgivning.com har vi gjort det meget enkelt for dig når du skal vælge rådgivning ved køb af hus/lejlighed/sommerhus. Vi har 2 ydelser.

 

  1. Komplet køberrådgivningspakke. Er du allerede blevet enig med sælger om prisen, skal du vælge vores hoved ydelse som er den komplette rådgivningspakke som inkluderer alt hvad du har brug for når du skal købe bolig. Vi er med dig fra start til slut. Vi gennemgår alle dokumenter, vi udfører uvildig juridisk rådgivning, vi sørger for skøde og refusionsopgørelse og alt derimellem. Kort sagt, vi sørger for alt og vi er til din rådighed under hele købsprocessen. Pris kr. 6.500,-

  2. Prisforhandling. Som erfarne forhandlere kan vi forhandle pris uden at der er følelser involveret. Dette vil typisk føre til betydeligt højere nedslag end du som boligkøber selv kan opnå, ved at forhandle direkte med mægler.

 

Læs mere om prisforhandling her og vores komplette køberrådgivningspakke her.


 
 
 
 

Eller udfyld kontaktformularen

Kontakt os alle ugens dage 08 - 20

Jesper Gelardi Lunde

Køberrådgiver med tryghedsmærke Cand.merc og ejendomsmægler MDE

Ydelser